U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Loaded puree met gesmoorde spinazie en granaatappel

15 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 375 g Aviko Aardappelpuree
  • 1 teen knoflook
  • 100 g spinazie
  • 1 el olijfolie
  • 2 el granaatappelpitjes
  • 4 takjes koriander
  • Gerookt paprikapoeder

Bereiding:

  • Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de knoflook fijn. Verwijder eventuele harde steeltjes van de spinazie.
  • Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 minuut. Voeg de spinazie toe en laat al omscheppend het blad slinken en het vocht verdampen. Breng op smaak met zout en peper.
  • Schep de aardappelpuree op een schaal. Verdeel er de spinazie over. Bestrooi met de granaatappelpitjes, de grof gehakte koriander en gerookt paprikapoeder naar smaak.
  • Kom binnen en schuif aan! Met een basisrecept en verschillende toppings maak je voor elk wat wils.
  • Tip: Voeg 3 eetlepels Griekse yoghurt aan de puree toe voor een fris accent.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 130 kcal
  • 6 g vet waarvan 2 g verzadigd
  • 15 g koolhydraten
  • 3 g eiwit
  • 2 g vezels
  • 0,8 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen