Loaded puree met gesmoorde spinazie en granaatappel
15 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de knoflook fijn. Verwijder eventuele harde steeltjes van de spinazie.
- Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 minuut. Voeg de spinazie toe en laat al omscheppend het blad slinken en het vocht verdampen. Breng op smaak met zout en peper.
- Schep de aardappelpuree op een schaal. Verdeel er de spinazie over. Bestrooi met de granaatappelpitjes, de grof gehakte koriander en gerookt paprikapoeder naar smaak.
- Kom binnen en schuif aan! Met een basisrecept en verschillende toppings maak je voor elk wat wils.
- Tip: Voeg 3 eetlepels Griekse yoghurt aan de puree toe voor een fris accent.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 130 kcal
- 6 g vet waarvan 2 g verzadigd
- 15 g koolhydraten
- 3 g eiwit
- 2 g vezels
- 0,8 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen